Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g matjessill i bitar ½ dl majonnäs 1 dl Arla® gräddfil ca 1 msk curry 1½ msk konc konc äppeljuice 1 svenskt vinter äpple ½ dl hackad färsk gräslök 2 msk hackad färsk dill Topping: ½ dl hackad färsk gräslök 2 msk plockad färsk dill
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 2 ägg 1 dl majonnäs 1 dl crème fraiche 2 msk chilisås 200 g matjessill 420 g inläggningssill på minuten 10 cm purjolök 2 tomater Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Men, om man läser på påsen vart den kommer ifrån så blir det ännu lättare att välja. Eldorados spenat är producerad i Belgien för Axfood och Findus är producerat av Findus i Sverige, odlad i Bjuv i Skåne stod det på min påse
För många år sedan blev jag bjuden på Rallarfärs hos min moster i Skåne. En underbar färsvariant. Går att variera med det mesta såsom paprika, svamp eller majs
lördag, den 8 april 2017, kl. 17. 00. Kuvertbröden från himlen. Hej min vän. Hur mår du. Detta är ett tidsinställt inlägg å just nu befinner vi oss på en överraskningsfest i Härnösand för faster Pia 60 år å farbror Peter 70 år
Soppa från Italien. 9 Februari 2016 /. 20. 37 /. soppor. /. Permalink /. 1. 400 g krossade tomater5 dl vatten2 potatisar2 morötter1 lök2 vitlöksklyftor2 grönsaksbuljongtärningar2 lagerblad1 tsk timjan1 tsk oregano2 tsk paprikapulver2 msk chilisås1 röd paprika1/2 squash1 b vita bönorSkala potatis och morötter och dela i mindre bitar
Ugn. 200°. Smält fettet, häll i mjölken och värm till ca 37°. Rör ut den smulade jästen i degspadet. Tillsätt salt, sirap, kryddor, rågsikt och det mesta av vetemjölet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.