Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 8 ägg Oströra 1/2 liten rödlök 1/2 citron 1 msk dill 2 dl handskalade räkor i lake 1 dl riven lagrad ost 3 msk crème fraiche 3 msk majonnäs salt och svartpeppar Till garnering mâchesallad eller dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Ägg är aldrig fel och med lite goda tillbehör så blir det ännu bättre. 12 ägghalvor 6 ägg som kokas och låt svalna Laxröra. - Läs hela inlägget här 12 ägghalvor
Ägghalvor är faktiskt inte bara gott till jul och påsk utan brukar vara uppskattat även annars, servera dem med en snaps och öl som en lite ovanlig välkomsträtt vid nästa middag så får ni fart på festen
Dela äggen och toppa med räkröran. Garnera med gräslök. 500 g räkor med skal. 6 hårdkokta ägg 1 äpple 1 stjälk blekselleri 1 msk citronsaft 500 g räkor med skal 2-3 msk majonnäs gräslök salt och malen vitpeppar
Spritsa eller klicka ut röran på ägghalvorna och klicka på lite löjrom. Smaka av med salt o peppar. Tio minuter kvar och Lule ligger under med 2-0 mot Frölunda och det ser inte speciellt bra ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.