Häromdagen bakade jag en av mina favoritkakor - choklad- och marängkaka med hasselnötter. När man tar ut kakan sjunker marängen lite så lossa kakan från kanten försiktigt med en kniv
Lägg frostingen i en spritspåse och spritsa på de kallnade cupcakesen. Det kan ju tyckas att detta inte är särskilt norrländskt (men jag använder så ingredienser från Norrmejerier så det räknas väl…) men dessa cupcakes är så väldans goda så de måste provas
Den ultimata godis-cupcaken blev denna härliga vaniljcupcake med zoo-frosting. Värm sedan det under omrörning och ta bort kastrullen från plattan när alla godisar har smält
Glasyren gjorde jag av Philadelphia färskost som jag blandade med Sukrin melis - florsocker i form av ett sötningsmedel som är gjort av Erythritol, en sockeralkohol som är naturlig och som inte skadar tänderna
Vanilj- och kanelparfait serverad med hallonsås och rostade hasselnötterPortioner. Koka upp mjölken med kanelstängerna samt vaniljstängerna som delats på längden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.