Idén med en kakmix som är glutenfri och sockerfri är ju helt genialisk. Smaken sänker tyvärr betyget, men skulle de jobba lite på den så skulle jag absolut kunna se Cake in a cup som ett bra alternativ i vissa situationer
Jag köpte sällan askar (utom kanske när det var jul) utan plockade stora skopor medromerskabågar från lösgodishyllan (japp, jag var en riktig godisgris) och på något sätt försökte jag intala mig själv att det var bättre att köpa lösvikt än en hel ask
Det är faktiskt tvålar i form av cupcakes. Handgjorda, inga artificiella tillsatser, ej testade på djur, inga parabener och i naturlig cup cake storlek
Basrecept för ca 15 stora muffins150g smör5ägg2dl sötningsmedel 1dl kokosmjöl1dl mandelmjöl1dl Bake Pro1tsk bakpulver1burk kesella1tsk vaniljfrönSen kan man smaksätta med vad man vill i dem muffins som jag gjorde så delade jag upp bas smeten i tre delar och hade blåbär i en, kakao o kokos i en och bara basic i den sista. Hade dom i ugnen på 175 grader i ca 20minuterSen gjorde jag en frosting med200g philledelfia1dl marscaponeSötningsmedel eter smakLite grädde för bättre konsistensMuuumsfillibabba 150g smör. 2dl sötningsmedel
Detta för att cup caksen ska bli höga och fina och inte flyta ut. Använd en sked och ta ca 2 -3 tsk smet på varje cupcakes, det får inte flyta över formen så var försiktig
Bakade lite härligt goda muffins idag smaksatta med rivet apelsinskal och romerskabågar. De blir säkert himla goda med lite chokladfrosting på, gärna med apelsinsmak
Fyll på med en liten klick smet. Dela de romerskabågarna på hälften. Lägg genast en liten klick med nutella på varje och smeta ut den,och toppa med en romersk båge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.