225 g osockrade frysta hallon. 1250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 225 g osockrade frysta hallon 250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj
Så himla goda bullar och kan vara de godaste jag har bakat. Blev lite wienerbrödkänsla och smaken av vanilj och apelsin med mandel på toppen blev superduper gott
Mariannetryffel. Godkväll. Klockan är redan ganska mycket, men det är först nu som jag äntligen har tid att landa lite här framför tangetbordet tillsammans med er
Jag har ett riktigt gammalt recept i mina gömmor som jag inte visat för er. För herrans massa år sen kokade jag denna kiwimarmelad, rent improvisatoriskt och den blev sådär galet god så den tog verkligen slut i ett nafs
Godkväll alla. Hoppas er dag har varit bra. Jag tog en tur till stan med en förhoppning om att förnya garderoben lite, men tyvärr gick det sisådär med shoppingen och det blev inte mer än örhängen och nagellack