Men här kommer iallafall kanongoda CupCakes med apelsinsmak och färskosttopping. Ingredienser, 12st CupCakes. Fyll i stora muffinsformar och baka av mitt i ugnen på ca 175g i ca 20-25min
Lägg på några bär eller klicka lite sylt på varje muffins. Ställ ut muffinsformar på en plåt. Häll upp smeten till 3/4 i muffinsformarna. 2 dl bär eller
Detta är en alternativ kakmix som inte innehåller socker, gluten (vete) eller ägg. Smaken sänker tyvärr betyget, men skulle de jobba lite på den så skulle jag absolut kunna se Cake in a cup som ett bra alternativ i vissa situationer
Fördela hallon eller andra bär i en muffinsplåteller i silikonformar. Jag och Linus bakade muffins i förmiddags utefter ett recept som jag sett i mitt flöde på Facebook
Fyll en muffinsform med sex stycken engångsformar. 6 st stora muffins75 GRAM SMÖR2 DL ÄGG1 DL SOCKER1 TSK VANILJSOCKER1 TSK BAKPULVER2 DL VETEMJÖL6 STORA BITAR MJÖLKCHOKLAD EX
Jag tycker att de är godast att ätas rumstempererade eller något värmda, och därför skjutsar jag in den/de muffins jag ska äta i ugnen under någon minut innan servering
Hur eller hur, Hej i stugan. Hela vårt samhälle tycks fodra att vi inte ska vara styrda av instinkt och intuition utan av hjärnan, och det är väl hemskt sorgligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.