Costaricanerna var inte alltid jätteduktiga på att krydda. Gallopinto, en tradiotionell rätt i Centralamerika som vi fick i stort sätt varje morgon under resan i Costa Rica (Notera morgon
Gallopinto, en ris- och bönrätt som är nationalrätt i Costa Rica och Nicaragua. Gallopinto. Så var den första rätten ur Sveriges mästerkock Klara Linds kokbok lagad
Kyckling, lax och quornbitar. Igår gjorde jag tre olika barnmat men alla med samma grund. En med lax, en med quornbitar, majs och ärtor och den sista med kyckling
Recept från Fitnessguru. com. Eftersom jag nu på eftermiddagen sitter hos min frisör Alex på Headorama och ska fixa håret inför helgen, passar jag på att kolla in lite recept som inspirerar mig
Heat a large regular or cast iron skillet (at least 12 inches wide) over medium heat. Add in the chorizo and cook, breaking the meat up into small pieces with a wooden spoon, until cooked through, about 4 minutes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.