Kyckling, lax och quornbitar. Igår gjorde jag tre olika barnmat men alla med samma grund. En med lax, en med quornbitar, majs och ärtor och den sista med kyckling
Gokväller. ). Sitter här i köket och ugglar istället för att träna, sitter nämligen och väntar på att min mazarinkaka ska bli färdig, det tar sin lilla tid tycker jag
Recept från Fitnessguru. com. Eftersom jag nu på eftermiddagen sitter hos min frisör Alex på Headorama och ska fixa håret inför helgen, passar jag på att kolla in lite recept som inspirerar mig
Jättegoda och enkla vardagsbröd. Ni måste prova dessa. 6 stora bullar175 grader1 liter vatten, 37 grader2 pkt jäst2 ägg1 pkt farinsocker1 msk salt1 påse rågsiktLös upp jästen i vattnet och tillsätt salt, ägg och socker
Enkla och goda bullar som jäser över natten. Jag dubblade receptet och la till valnötter. ) 1/2 paket jäst 5 dl kallt vatten 1 msk honung 1 msk olivolja 2 tsk salt 12 dl rågsikt (Hackade valnötter efter smak) Smula jästen, häll i kallt vatten och rör till jästen löst upp sig
Heat a large regular or cast iron skillet (at least 12 inches wide) over medium heat. Add in the chorizo and cook, breaking the meat up into small pieces with a wooden spoon, until cooked through, about 4 minutes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.