Jag tror helt enkelt att boven fortfarande är dem superstora globala företagen/matjättarna som reglerar detta genom att påverkapå alla plan, inte minst genom att finansiera den mesta av forskningen påområdet, som då också nästan alltid är vinklad
När jagjag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersomdet här då var (är) det godaste jag ätit på längen
Men här kommer ett recept på muffins somjag bakar här på cafeet. Det blir nog en dag med molnigare och blåsigare väder och jag tänker att det ska bli kul att se om någon vågar trotsa väderläget och komma till trädgårdscafeet i dag
Receptet väckte ett minne från när jag precis hade börjat arbeta som logoped. Kanske är det inget nytt för er som läser, men detta fick åtminstone mig att inse att en pizzadeg aldrig, aldrig ska vara för vek
Har sonen kompisar på vardagsmiddag brukar jag se till att det finns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Fördela solroskärnor ovanpå osten. Låt flarnen svalna på plåten. Sätt ugnen på 200°. Strö ett tunt lager riven ost i ett kakmått som är 7 cm i diameter. Det tar ca 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.