Med en ugnsbakad bananhalva ochkanderadevalnötter. Stek under tiden valnöttermed honung på hög värme, lägg över nötterna på en tallrik och låt dem svalna
Värm en stekpanna till medelvärmeoch börja rosta valnötterna. Den här smakkombon är en riktig favorit och något jag plockade upp för flera år sedan på Vapiano där de hade en specialpasta med just de här smakerna
speciellt för fysik och matte intresserade ( min man med andra ord). Viktigt att tänka på med temperaturer är att de stiger efter man tagit ut kött från, grillen eller ugnen
Citrussalladmed blåmögel, dadlar ochvalnötter. 1 påse blandad sallad 2 apelsiner 1 grapefrukt 1 bit blåmögelost en näve dadlar en näve valnötter Skär filéer av citrusfrukterna och blanda med salladen
Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
1 påse babyspenat 1 påse machesallad 2 st stora päron ( vi använde conference) 100 gram valnötter 50 gram hyvlad parmesanost 2 msk olivolja Saften av en citron Salt peppar Gör så här. Skölj av salladen noga Skala och klyfta upp päronen Blanda en dressing av citron, olivolja, salt och peppar Häll dressingen över sallad och spenat och blanda runt Lägg över det i en ny skål och lägg i päron, nötter och parmesanost 6 personer. 100 gram valnötter
Strö över lite kanderade skal med hjälp av en gaffel och ringla över en aning av sockerlagen. Gör den kanderade citronen genom att skära breda strimlor av citronskal med en potatisskalare
Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
Sältan från hummern och beskan från grapefrukten lirar väldigt bra med sötman från honungen. Ramslök är inte helt lätt att hitta, köpte min i somras och den går utmärkt att frysa in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.