) Denna är modifierad och gjord påkvarg, vilket både höjer proteininnehållet och sänker energiinnehållet ganska rejält jämfört med orginalvarianten på grekiskt yoghurt
Ingredienser. 1 msk citronsaft. 1 st solovitlök. salt och peppar. Hacka vitlöken och blanda ner i kesellan. Pressa ner 1 msk citronsaft, salt och peppra
Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel. Strö på linfrön och in i ugnen i ca 20-30 min. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Tzatziki påkvarg. ande till pojkvännen som var på jobbet. Tzatziki är för övrigt något som är väldigt underskattat, för tar du bort momentet att yoghurten skall stå och rinna av i typ hundra år och istället ersätter den med kvarg så går det liksom väldigt fort
Tror ni att barnen hade glömt det när de vaknade upp på morgonen. Den här glassen blir både färgglad och nyttig och består av endast kvarg och bär eller frukt
Jag hade jäst-vatten-vetemjöl-olja-2 dl kvarg-1dl linfrön och massa kärlek. ❤️ 210 gr ca 10-15 minuter ( formade till platta frallor) de blev väldigt saftiga av kvargen. - Läs hela inlägget här 2 dl kvarg
Som nummer två den här frukostveckan delar jag med mig på en smoothie påkvarg, frysta bär, några droppar ekologisk honung och en äggröra med solrosskott på ett gott och grovt bröd
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.