Det kanske inte är alla som tycker det lika terapeutiskt att stycka kyckling som jag, och i så fall rekommenderar jag att blanda kycklingfilé med kycklinglår (båda gärna med skinn) istället för att ta hela kycklingar
Stoppa in citronbitarna, persiljan och vitlöken i kycklingen. Vill man slippa omaket med att smälta smör och blanda med olivolja funkar Arlas "smör- och olivblandning"
Bena ur ryggraden på kycklingen, mortla vitlöken och timjanen. Helt enkelt en minnesvärd smakupplevelse med mortlad timjan, vitlök, pressad citron och en skvätt vittvin från Adelaide Hills i Barossa Valley, Australien
Med den perfekta kombinationen av bland annat vitlök, chili och ingefära så smakar dessa kycklingklubbor precis som när du går till en indiskt restaurang, och det bästa av allt, de är superenkla att göra
- kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
- kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
När jag växte upp åt vi alltid helstekt kyckling på söndagar, och det var mer eller mindre den enda dagen i veckan som min lillebror verkligen åt med stor aptit
Så det fick bli kyckling panerad i grillchips och pasta med vitlökssmak. Har faktiskt inte gjort så mycket idag, bara plockat lite i växthuset och planerat
Här har jag blandat kyckling med potatis och lite olika grönsaker, paprika, tomat, purjo mm. En väldigt tacksam och enkel middag är såna man gör ”allt-i-ett” och det sköter sig lite själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.