salt och peppar. Ja, ni får ursäkta språket men jäklar vad goda dessa lammracksen blev. Hacka chilin och rosmarinen och lägg i skålen, pressa i vitlöksklyftorna och krydda med timjan, salt och peppar
Jag kryddar dem gärna med citron, örter och vitlök som blandas med salt och peppar i olivolja. Lamm är väldigt gott kött, ochlammracks är lite extra festligt tycker jag
Skala och hacka vitlöken och skär citronen i skivor. Putsa lammet från hinnor och eventuella senor. Låt lammracksen vila ett par minuter efter att de lyfts från grillen
Ev kan du doppa klyftorna i lite citronblandat vatten, så behåller de färgen också, men låt då äpplena rinna av och torka till innan du förpackar i burkar eller plastpåsar
Ett recept kommer det såklart idag, en variant av sockerkaka med kokos ochcitron. Har pausat i min rensning i köksskåpen för att skriva här och samtidigt titta på mitt favoritprogram Husdrömmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.