Det här snabblagade brödet fixar man på nolltid, tex en morgon när man upptäcker att brödet är slut, eller medans soppan puttrar på spisen och man blir sugen på nybakat bröd (kan tipsa om den HÄR goda sötpotatissoppan)
Dagens nygräddade och proteinberikade bananvåfflor med smält mörk chokladVåffeltorn med ”Inca-trappor” ll Ni är extra många som kikar på mina nyttiga våffelrecept här i bloggen idag – ja för våffeldagen it is
Här kommer receptet på lite nyttigare "kakor" med bara 3 ingredienser. De går snabbt att göra och passar perfekt när du är sugen på något sött, men ändå inte vill vara alltför onyttig
Själva tanken med de här plättarna var att skapa smakkombinationer som inte kräver extra sötning. Citronsmaken tillsammans med vanilj och hallonen ger flera aromatiska smaksensationer och jag tycker egentligen inte att det behövs agave till
Såg någon på facebook som hade lagt ut en video där de gjorde dessa tilltugg. Salta och goda. Men det räcker med en eller två eftersom de är så pass salta
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda mandelmjöl, salt, fiberhusk och bakpulver i en skål. Tillsätt smöret i tärningar och fördela till en smulig massa med en gaffel eller i matberedare