Smält i smöret och stek bananerna någon minut på varje sida, tillsätt lönnsirapen och låt det hela karamellisera, du ser på färgen när det blir vackert gyllenbrunt
Karamelliseradebananer. Mosa bananerna och tillsätt dom till äggblandningen. Karamelliseradebananer. Dela bananerna först på mitten och sen på mitten på längden
Där ligger nämligen Grød som serverar världens godaste havregrynsgröt - och annan mat som också kan anses vara gröt om man är kreativ (risotto till exempel - det är ju en sorts gröt, om man tänker efter)
Lägg upp frukt- och bärblandningen på tallrikar. därför är frukterna karamelliserade. Rosta kokos ingorna i en torr panna tills de fått en n, gyllene färg • Dela ananasen och bananerna i mindre bitar • Smält smör och socker i en panna, tillsätt fruktbitarna och låt dem få färg • Vänd ner hallonen
Stefan Sauk, Nassim Al Fakir, "Tobbe-trollkarl", Marika Lagerkrantz. Fördela kolasmeten över bottnen, skiva bananerna och lägg i ett jämnt lager ovanpå
Det andra är baserat på det fantastiska two-ingredient-receptet för kakor som består av endast mosad banan och havregryn (jag brukar tillsätta hemgjort jordnötssmör eller hemgjord nutella i kakorna)
-) Så då blev det lite bakning, något som får mig att slappna av och tänka på annat. I en separat bunke (eller matberedare), mixa bananer, mandelsmör och stevia strö med en stavmixer till en slät massa
Bra att ha den i en djup tallrik när du ska doppa ner bananerna. Dela bananerna i valfri storlek. Doppa bananerna i frityrsmeten och ner i oljan, fritera dem till gyllene bruna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.