Riv salladsbladen lite och blanda med paprikan, jordgubbar och dressingen. Magdas pappa gjorde den tillsammans med barnen som en Mors Dags överraskning till mig
Jordgubbarmed lättvispad grädde eller en jordgubbstårta som ståtar till efterrätt. Sommarens stora högtid är här och med den en hyllning av det svenska
Tänkte försöka hinna med att ordna något gott till kvällsfika för att fira lite ikväll. Bred ut smeten i en lång-panna, ca 27 x 32 cm, klädd med bakplåtspapper
Den är färdig när det fastnar lite på en tandpetare som du gör ett stickprov med. Välv kakan uppochner på exempelvis en skärbräda (med baklåtspapper på)
Idag är det jobbfredag för min del, den sista jobbdagen på en och en halv vecka till och med, så just nu längtar hag lite extra till ikväll när jag slutar minsann
Svenska solmogna jordgubbar är ju allra godast och de kan man ju äta med mjölk och socker eller en klick vispad grädde men de som finns att köpa i butik nu gör sig bäst med någonslags smaksättning
Dela jordgubbar och lägg i sockerlagen och låt dra några timmarKardemummaströssel. Så perfekt sammansatt och sedan med ett glas Asti till Mmmmmm Hittade den på Victorias BloggVitchokladmoussenKoka upp 2,5 dl vispgrädde bryt 150 gram vit choklad och låt smälta i grädden. Marinerade jordgubbarDela vaniljstång och koka upp med 8 st hackade basilikablad, 2 dl socker, 2 dl vatten och lite svartpeppar till en lag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.