Igår eftermiddag kom Josefin över till mig här på söder. . Jag hade köpt jordgubbar, nötter och öl som vi smaskade på medans vi pratade om roliga saker som hänt under veckan
En helg närlivetärsådär underbart att leva. Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Någon fördrink skulle vi ju ha när gästerna kom. Vi är lite oense om hur mycket sockerlag man ska ha i jag tycker mer och maken tycker mindre, smaken är ju som baken
Jag har två varianter av varm choklad jag vill testa, och detta är den första. Innan jag gör någonting alls ska de små få frukost och jag tänker njuta av en kopp varm choklad och slänga en liten snabb kik på diverse tidningar på nätet
Jag hade varit hos doktorn och tyckte att det fanns två häftiga jobb i världen. Det är botemedlet mot vintern och allt frysande, alla uppdragna axlar som har skyddat mot novembers tristess och februaris snöyra
Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Men allt jag gjort och ska göra är bara roliga saker. Där serverades vi först en drink namngiven och inspirerad av platsen vi befann oss på, Skrea Sour
Det är ingen slump att ALLA matvarukedjor nu säljer högrevsfärs och briocheliknande hamburgerbröd. Det är heller ingen slump att Scan och andra liknande företag börjat sälja färdig pulled pork
Skär sen smördegen i remsor på varje sida om chokladen. Även om det är lite fattigt nu innan barnbidrag och lön så kanske man vill unna sig nån god efterrätt
Riv mjölkchokladen grovt på ett rivjärn. Nu är jag tillbaka igen. Chokladtryffel. Häll sedan den heta grädden över chokladen och rör tills tryfflen är slät
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.