Det gör dem mjuka ochsega i mitten men knapriga i kanterna. Jag har väldigt svårt att hinna med allt i mitt liv just nu och jag känner att jag inte riktigt räcker till längre
Temat för kakan är ”En söt överraskning” och syftar på den goda kolafyllningen i kakan. I dag på Alla ♥ dag passade det bra att bjuda familjen på den goda kakan och den hemgjorda vaniljglassen
underbara småkakor, segaoch chokladiga. ) För att trösta mina förkrossade nerver i helgen (innan kiel-resan var bokad) så bakade jag chocolatechipcookiesoch det hjälpte faktiskt litegrann
Tänk vad bra, att både ni som är veganer och glutenallergiker kan äta dessa chocolatechipcookies. Chickpea chocolatechipcookies with almond butter (vegan)
Ni ska ialla fall få receptet på chocolatechipcookies jag bakade härom dagen. inte helt bra betyg det där, men jag ger mig inte, De får bli mer cookiesbak framöver
Bakade lite härligt mumsiga chipcookies i veckan, dessa kakor är sambons favorit och jag provade ett nytt recept idag, gillar när de blir lite knapriga men ändå segaoch sedan är det havregryn i , vilket jag tycker är gott
Detta recept går att använda till alla sorters cookies, kan dock säga att det kan bli lite skillnad på hur mycket kakorna flyter ut beroende på ingredienser så man inte klickar ut kakorna för tätt
Jag var lite för optimistisk och de blev stora som tefat, och flöt ihop i varandra. Receptet är enkelt men det är när gräddningen är igång som jag oftast misslyckas och jag vet inte varför
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.