Pudra litet florsocker över kakan och servera med vaniljglass. Jag har aldrig tidigare bakat med varken kondenserad mjölk eller karamelliserad mjölk, men resultat blev otroligt gott
Använd två teskadar och klicka ut den fasta smeten på en plåt med bakplåtspapper. Gissa om inte vi skulle ha åkt med den båten på onsdag, men pga branden är resan inställd
Vi har sedan tidigare ett recept på otroligt goda och enkla Chocolatechipcookiesmed mandelmjöl, men det finns flera personer som av olika anledningar inte vill eller kan använda nötmjöler
Det är klart, det går ju inte att jämföra med mjölkchoklad, det smakar ju fortfarande mörk choklad men den är lite mildare och lite mindre besk eftersmak
Detta recept går att använda till alla sorters cookies, kan dock säga att det kan bli lite skillnad på hur mycket kakorna flyter ut beroende på ingredienser så man inte klickar ut kakorna för tätt
Jag gjorde ett försök med några få till att börja med för att kolla hur de blev. Receptet är enkelt men det är när gräddningen är igång som jag oftast misslyckas och jag vet inte varför
Det här med hur man uppfattar smaker på olika sätt är fascinerande tycker jag. Jag tänkte att jag ska baka ett par recept på cookies nu och först ut får bli en riktig amerikansk klassiker, nämligen chocolatechipcookies
Därför ska jag nu dela med mig av det som nu blivit mina nya favoriter chocolatechipcookiesmed endast naturliga sötningsmedel, denna gång i form av honung och lönnsirap
Så det fick bli Chocolatechipcookiesmed mini nonstop, receptet kommer från boken Sommarens söta. Ja då var våren här och bakningen får konkurrera med solen och trädgården
Jag hade en jättemysig dag som startade med en liten egen komponerad tårta i form av en "Chocolatechip cookie dough mugcake med vanilj"grädde" och strössel"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.