Häll upp chips i en skål och sleva upp röran med chipsen. Alltet sveps upp med krispiga chips. Löjrom, rödlök och dill på en bädd av vispad creme fraiche och gräddfil
Lägg upp på ett fat och servera med citrusaioli. Skala och dela löken, skrubba rotfrukterna. Lägg rotfrukterna och löken i en ugnsform, ringla över honung och olivolja, salta och peppra
Jag fick utmaningen att göra något roligt av dem och självklart så gick jag igång direkt, resultatet vart två tillbehör en krämig sås och krispiga chips som serverades till en läckert grillad lax
I första avsnittet som vi släpper idag och som ni kan se här ovanför, kommer den före detta fotbollstjärnan och nu mera folkkära, men väldigt vegoskeptiska kändisen Glenn Hysén på besök och bjuds på vegansk fish and chips
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningar på sidorna men annars så. Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.