Så tog jag ut en och en form, skärde ut fiskpinnarna, panerade dem (först i ägg så i pofiber/kokosmjölblandningen) och stekte dem lätt i olivolja påmedium värme tills de blev läckert gyllenbruna
Vegansk Fish n chips – Jävligt Gott festivalkäk med Bråvallafestivalen. privata sponsorer som gör programmet möjligt genom att gå in med en mindre summa varje månad, som bland annat ger dem tillgång till ett onlineforum där innehållet i programmet planeras, men som också får möjlighet att själva också vara gäster tillsammans med programmets aningen mer namnkunniga gäster
Färgen på den färdigpanerade och friterade torsken blir därför gyllene aptitlig och verkligen något annat än bara den vanliga tempurasmeten som vi är vana med här hemma
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper påoch häll på rapsolja. Hur som helst så har Fanny kommit på att man kan göra egna chipsoch det blir så sjukt gott och är så himla enkelt
Saken är den att det finns många olika sätt att tillaga fishandchipspå, detta är en av mina favoriter och hade jag varit i England hade jag dränkt mina pommes med vinäger
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
4 portioner fishandchips. Ca 2 msk lime- eller citronsaft 4 portioner fishandchips. 500g djupfryst eller färsk vit fiskfilé av valfri sort (tex rödspättafilé, torsk osv
Ta upp fisken och låt rinna av på papper. Jag har ingen fritös så jag friterade i en vanlig kastrull, använde dock en digital termometer för att ha koll på temperaturen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.