Chili-och kummingrillad lax med edamamehummus
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram laxfilé
  • 0.5 tsk chiliflakes
  • 0.5 tsk kumminfrön
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 rivet skal av en citron
  • 1 olivolja
  • 1 förpackning edamamebönor
  • 75 gram parmesanost
  • 1 kruka(or) mynta
  • 1 saft från 1/2 citron
  • 1 msk olivolja
  • 1 salt och svartpeppar
  • 250 gram morötter
  • 0.5 st salladshuvud
  • 0.5 st gurka
  • 1 olivolja
  • 1 balsamvinäger
  • 4 port quinoa , ca 2 dl okokt
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.