Det bästa är att jag hade förberett en chiapuddingmedkokosmjölk och jordgubbs topping igår kväll. Blanda chiafrön med vatten och låt stå tills det blir en gel och använd gelén i recept som kräver ägg
Häll över i en fin skål och toppa med bär och kokosflarn. Jag har experimenterat med ett par recept som istället blivit riktigt krämiga och dagens frukost är ett av dem
Jag skulle aldrig toppa min chiapuddingmed gojibär om jag inte tyckte om smaken. Men jag tror inte man ska förlita sig enbart på denna mat, och tro att man kommer bli en supermänniska bara för att man äter chiapudding til frukost varje dag (jag har testat, och jag är fortfarande relativt normal
CHIAPUDDING. Kokosmjölk, ca ett halvt kryddmått äkta vaniljpulver samt en miniklick flytande honung är en supergod blandning som jag låter fröna svälla i några timmar eller under natten om jag ska ha med till jobbet dagen efter
Chiapudding går att variera i oändlighet och det finns en uppsjö av inspirerande recept på nätet. Toppa med jordnötsmörsås, färska bär och krispiga kokosflakes
Tillsätt äggulorna och mjölet blandat med bakpulver, kardemumma och salt. Det är med andra ord Lars som får stå för grävandet och pysslandet i trädgården
½ msk kardemumma. ½ msk kardemumma. 1 dl kokos. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. tilsätt rumstempererat smör för att enklare kunna arbeta in det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.