Jag har tidigare hyllat chiapudding här på bloggen och de som följer mig på Instagram vet att jag brukar äta en chiapudding till frukost (nästan) varje morgon
Lägg upp chiapuddingen i ett glas/skål. Det gör mig inte så mycket, eftersom det inte verkar stanna långvarigt - och det är faktiskt mysigt att lyssna till regnet som öser ner utanför fönstret
Chiapudding är ju så gott, och det har jag längtat efter. Här flinns fler chiapuddingar jag gjort. Jag har huvudvärk, så pass rejäl att jag varit hemma från jobbet både igår och idag
Har du inte tid och ork till att ställa dig att göra en tårta. Smaken är densamma, och du lägger inte ner mycket mer tid än vad det tar att göra en sockerkaka
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Nu när jag inte äter så mycket mjölkprodukter längre var jag i stort behov av att hitta något mättande och bra att äta till frukost och jag har tidigare testat just chiapudding men inte riktigt fått till det
Frysta bär vätskar sig mer än färska och därför måste du ha i lite mer chiafrön. Varva chocklad- och hallonpudding i glas, toppa med frukt eller finhackad choklad
Säga vad man vill om mitt liv och mina framgångar (och misslyckanden). Men mitt och sambons jordgubbsland som vi köpte nya plantor till ifjol – det BLOMSTRAR
Chiapudding med banan och vanilj med blåbär och kokosflakesChiafröna är en stor favorit hos oss. När fröna blötläggs avger det en gelé vilket ger chiapuddingen en härlig konsistens
Rör samman kokosmjölk, honung och havtornspuré. Chiapudding med havtorn. Rör ner chiafrön och låt stå en stund, rör tills frön blir jämnt fördelade i vätskan, häll upp i skål eller mugg och ställ i kylen över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.