KRÄMIGA CHOKLADMUFFINS MED HALLON. Rör ihop ägg, Philadelphiaost & mjöl till en slät smet. Vi serverade dem som dessert med en klick grädde härom kvällen
150 g Philadelphia Light Naturell. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1
Pensla med ägg och pärlsocker. )Philadelphiaost passar ju att baka av och även ha i matlagning. Ibland om man inte har grädde hemma och behöver en krämig sås, så tar jag Philadelphia och gör sås av
Enkelt och perfekt att förbereda och ha i kylen innan servering. 6 portioner. 200 g cream cheese 1,5 dl vispgrädde 0,5 dl strösocker 0,5 tsk vaniljpulver eller frön från 0,5 vaniljstång 5 smulade havrekakor, eller liknande 250 g färska hallon eller andra
Rör ihop kexsmulorna med det smälta smöret och fördela ut massan i ringformarna. Precis innan servering tar du bort ringformarna och dekorerar varje cheesecake med några hallon
Vispa samman Philadelphia, yoghurt och vaniljsocker med elvisp. Blanda det smälta smöret med Oreosmulorna och tryck ut blandningen i botten på en springform klädd med bakplåtspapper
(För bäst resultat med vitorna så lägg dessa i en torr och fettfri bunke, gärna rostfri. Vispa gulorna tillsammans med strösocker och vaniljsocker till en ljus och pösig smet
Använd sen djupa plåten till ugnen täckt med bakplåtpapper. Philadelphia bullar i långpannan. Gör hål med en mjölad tumme och fyll en spritspåse med fyllningen och spritsa ner en klutt med fyllningen med jämna mellanrum
500 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad. 150 g vaniljkex 70 g osaltat smör 500 g Philadelphia Classic Naturell , rumstempererad2 dl vispgrädde 4 gelatinblad 60 g 3 msk florsocker 1 äggvita 1 citron 1 lime ev små marshmallows till garnering
Eftersom det är alla hjärtans dag i dag så tänkte jag fixa lite gott till efterrätt så jag testar en cheescake, vi får väl se om det blir uppskattat eller ej
1300 g Marabou vit choklad. 1600 g Philadelphia Original. 11 st Marabou Dubbelnougat. 114 digestivekex 100 g smör 300 g Marabou vit choklad 600 g Philadelphia Original 2 dl strösocker 2 dl vispgrädde 1 st Marabou Dubbelnougat 100 g hallon eller valfria färska bärvitt chokladströssel
Du kan smaksätta din fudge med mörk choklad, marabou choklad, med eller utan nötter, kanske lakrits eller krossade polkagrisar eller i princip vad du vill
Finmal kexen i en matberedare eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem med en kavel. Rör ihop florsockret, Philadelphiaosten och vaniljsockret i en skål, tills att blandningen blir mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.