114 digestivekex
100 g smör 300 g Marabou vit choklad 600 g Philadelphia Original 2 dl strösocker 2 dl vispgrädde 1 st Marabou Dubbelnougat 100 g hallon eller valfria färska bärvitt chokladströssel
Nu till receptet. Den är så lätt att göra och den smäller man ihop på någon timme, ett tips är att göra botten i förväg, sen är det bara på med antingen köpt eller egen mandelmassa och fluffig grädde
1600 g Philadelphia Original. 11 st Marabou Dubbelnougat. 1100 g hallon eller valfria färskabär. 114 digestivekex 100 g smör 300 g Marabou vit choklad 600 g Philadelphia Original 2 dl strösocker 2 dl vispgrädde 1 st Marabou Dubbelnougat 100 g hallon eller valfria färskabärvitt chokladströssel
Recept Mandel och citronbotten medfärskabäroch italiensk maräng. Som avslutning så gjorde jag en dessert som jag haft i tankarna länge – något medfärskabäroch italiensk maräng
Klassiskt recept på rulltårta med sylt – gör så här. Fler recept på rulltårta. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten
Toppa med valfria färskabär Gluten- och sockerfri chokladtårta medfärskabär. Den här chokladbottnen som är riktigt lätt och porös är bakad på mandelmjöl och innehåller heller inget socker utan är sötad med dadlar, alltså en tårta som är helt gluten- och sockerfri
Sila av den saltade citronsaften och låt bli väl avrunnen och lägg strömmingfiléerna på en tallrik eller ett serveringsfat som inte är helt platt utan har något pytte-djup
1-2 klyftor vitlök , skivade. 200 g Philadelphia Tryffel. 4-8 skivor pancetta eller prosciutto. 3 msk olivolja 2 tsk svartpeppar 1-2 klyftor vitlök , skivade1 dl vatten (eller vitt vin)200 g Philadelphia Tryffel 350 g färsk pasta (t. spaghetti, tagliolini, fettuchini)4-8 skivor pancetta eller prosciuttopersilja , hackad
TwitterFacebookTumblrE-postGillaGilla Laddar. Mixa avokadon med kokosmjölk, äggula ochbär. För mig är det en toppenfrukost och när jag toppar med kokosolja håller jag mig mätt länge och sätter igång förbränningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.