cheddarost. Dela kärna ur och finhacka chilin. chorizo - lufttorkad och i tunna skivor. jalapenochili. Lägg ut 2 tortillabröd och fördela ost, jalapeño och chorizo ovanpå bröden. Lägg resterande bröd ovanpå och stek quesadillorna i olja vid hög temperatur i cirka 1 minut på varje sida. Skär upp varje quesadilla i 4 bitar och servera direkt
Börja med att blanda ihop alla ingredienserna till din eller dina dippsåseroch ställ dem kallt. Blanda med olja och lägg i ett lager på en plåt med bakplåtspapper
Flera goda glöggsorter, glada människor och gott tilltugg - en trevlig kväll alltså. Störst intryck av allt det goda som serverades gjorde dessa underbart goda ostbitar med nöt- och chokladröra på
Fyll kycklingen med några skivor jalapeños och ost. Blanda grädde och chilisås. Lägg i kycklingen i en ugnsfast form och på med lite extra ost på filéerna, häll gräddblandningen runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.