Jag vet, ni vill inte läsa mer om rödkål nu, men jag måste bara visa det här receptet, dels för att det återspeglar min verklighet, vi äter den nämligen ett par gånger i veckan, men också för att den är så god, jag gillar den skarpt, och den passar till det mesta (har för övrigt börjat fundera över om rätter som passar till det mesta inte bör få en egen kategori här på bloggen snart, det verkar ju nämligen vara ett genomgående tema
Nu vet jag att många av er (speciellt grabbarna) där ute rynkar till pannan när ni får höra ordet "soppa", men lita på mig denna är både mättande och otroligt välsmakande
Åh, jag älskar cart d´ors mascaraponeglass med skogsbärssås och pistagenötter och när jag igår såg den för extrapris i icakatalogen fick jag en idé, jag ska göra min egen mascaraponeglass
Vi åt dessa som vanliga hamburgare men la även till avokado, vilket gjorde dom väldigt mättande. Jag har använt min burk massor, en väldigt bra smaksättning och en burk räcker i evigheter
Sista frukosten innan jag blir ensam här borta i hela sju dagar. Köpa vackra blommor, äta kvällsmat i sängen och låtsas att tiden inte går så långsamt att den snurrar baklänges
Har nördat Gordon Ramsay matprogram ett bra tag nu och såg att han gjorde broccolisoppa som såg väldigt god enkelt och nyttigt ut, speciellt nu när jag är en wanna-be nyttig, hippe, Peacemaker, love rainbow, unicorn och gräsätare kind of person så måste jag ju testa det
3-4 stora champinjoner. 3 vitlöksklyftor. Pressa ut degen i en pajform och låt vila i kylen i minst 30 minuter. 3-4 stora champinjoner. 3 vitlöksklyftor nymald svartpeppar
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.