Fyll med skivad mozzarella, pestooch strimlade soltorkadetomater. Smörj en ugnssäker form med olivolja, lägg ner de fyllda kycklingbrösten, lägg ner lite pestooch torkade tomater runt om och häll över grädden
Låt tomaterna rinna av upp och ner på hushållspapper. Lätt på en bit ost och en sardellbit. Toppa med en klick pestooch dra över några varv med pepparkvarnen
Dagens kyckling vart en lyckad kombination av några smaker som jag tycker om ihop , det är vitt vin med dragon och en skvätt dijon som bara ska anas i bakgrunden
Köttet är platt fyllningen påbörjadmed skinka, mozzarellaoch (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
Jag hoppas på att hitta lite julklappar och lite andra saker som jag absolut behöver. )Förra veckan lagade jag en kasslerrätt medpestoochsoltorkadetomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.