Cannelloni med spenat och kantareller
Vego Inspira
Vego Inspira
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ca 4 portioner behöver du
  • 1 stor gul lök
  • 3 vitlöksklyftor
  • 2 piri piri-chili
  • 1 röd paprika
  • 300 g svamp (vi hade till största del kantareller + lite champinjoner)
  • 1 msk olivolja
  • 2 tsk salvia
  • 2 lagerblad
  • 4 dl vatten + en tärning grönsaksbuljong
  • 2 dl vitt vin
  • 1 burk crème fraiche
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • ½ krm malen muskotnöt
  • 50 g smör
  • 3/4 dl vetemjöl
  • 5 dl mjölk
  • 100 g riven smakrik ost (vi använde västerbotten)
  • ½ tsk salt
  • ½ krm nymalen svartpeppar
  • 300 g färsk spenat
  • ½ msk olivolja
  • ½ citron
  • Flingsalt
  • 8 färska lasagneplattor
  • Riven ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.