Frityrsmeten går attanvända till grönsaker, fisk och räkor. ½ tsk salt. En perfekt tapas rätt som räcker till 6 - 8 personer om du harnågra fler tapasrätter. 800 g bläckfiskringar, tinade 1½ dl vetemjöl 1½ dl kall lättöl eller vatten ½ tsk salt 1 tsk. - Läs hela inlägget här 800 g bläckfiskringar. 1½ dl kall
någradillkvistar. Aioli. ½ tsk salt. Tinabläckfisken och låt dem torka på hushållspapperhetta upp 1 dl olivolja i en ganska trång stekpanna och friteraringarnanågra i taget tills de fått fin färg tag upp dem efter hand och lägg dem på hushållspapper håll dem varma. Blandasamman äggulor och salt till såsen och pressa ner vitlök rör ner vinägern tillsätt olivoljan droppvis under kraftig vispning konsistensen ska bli som majonnässerverabläckfisken med såsen och en citronklyfta och färsk dill 400 g djupfrystapaneradebläckfiskringar. 1 dl olivolja. 2 dl olivolja
Detta är en trevlig rätt attinleda helgen med (förutsattattman tycker om bläckfisk, vill säga), särskilt tillsammans med ett glaskallt öl eller likakallt vitt vin
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himlaofta eftersom den vuxnakarl här i huset inte är något stort fanav den typen avmat) så brukarjag för det mestaväljafriterad kyckling med sötsur sås
Kycklingen serverades med sötsur sås och kokt ris såklart. Friterad kyckling. Igår gjorde jag den perfekta frityrsmeten, du vet sådär som det blir på din asiatiskarestaurang
Blanda mjölet, bakpulver och salt i en skål. Friterad kyckling är verkligen en favorit såväl hos vuxna som hos barn och så otroligt gott med den sötsura såsen till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.