Nuu Börjar Jag faktiskt få lite små Xmas Feelings några dagar innan julafton, julmusiken är på heela tiden och julklapparna fylls på mer och mer i sina påsar
Hej hej. Denna veckan har M valt de flesta rätterna då jag jobbar fem kvällar. Mattias fyller år på torsdag och han har varit sugen på fisksoppan länge nu så det blev bra att skjuta på den förra veckan
Hej på er. Redan mitt i veckan minsann. Jag är busy busy nu dagarna innan jag åker iväg på utbildning i Spanien men här kommer ett härligt recept som vi åt till kvällsmat i går
Hej på er. Så var det måndag igen. Varför är måndagar alltid så busy. Äh klart jag vet varför haha, åtminstone jag skjuter alltid fram saker till måndagen, det börjar ofta redan på torsdagen haha
(English below). Tänk vad fort tiden går när man har roligt (eller bara är djävulsk upptagen). Hösten har verkligen kommit till Stockholm nu, det är gul/orange/röda höstträd överallt
. Imorgon är det alla hjärtans dag, jag hoppas att alla där ute ser det som en bra möjlighet att tänka lite extra på de människor ni älskar och visa dem uppskattning
Nu har jag äntligen haft lite tid över för bloggen igen. Hoppas ni inte helt har glömt bort mig. Jag har varit upptagen med studierna (just nu läser vi marknadsrätt, intressant men mycket) och jobb
Sommaren är alltid hektisk för min del, särskilt som jag åker hem till Skåne mitt i allt, och det är tyvärr anledningen till att jag skriver om denna middag jag åt i slutet av juli först nu
I was going to write something about how summer’s drawing to a close. The warm Indian summer days we’ve enjoyed lately and about all the beautiful ripe produce that is available right now
Läsarfråga. Är Celsius så bra som vissa påstår. Blev lite nyfiken då koffeinhalten är så hög och hjärtat slår ju väldigt snabbt efter att man druckit en sån
Creamy carrot and orange soup with spicy chickpeas and sautéed tuscan kale. Last Saturday I had the honor to meet eight lovely foodies/photographers when I hosted a workshop on the theme Vibrant winter food and food photography during winter
Lite ur fas kan man säga, men nu kommer det. inlägget om höstens sista halv åtta-middag. Vi var visst busy bees under december, så vi fick hålla oss ändå till i lördags
Hej fredag. Här kommer tapas – mello – bonanzan som jag skrev om tidigare i veckan. Eftersom vi bor i Götlaborg och inte kan få nog av ordvitseri så finns det så klart en tapasrätt till varje tävlingsbidrag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.