Till middagen åt vi vanlig spagetti men till matlådan dagen efter körde jag medbönpasta, vilket också funkade superbra och är ett bra alternativ för att tillföra lite extra protein till rätten
Jag tyckte det var något speciellt och extra härligt med det tjocka lagret av maräng på toppen av pajen, kanske är det till och med så att jag fortfarande tycker det
Vad du behöverPastamed bacon, citron och rosmarin300 g Pasta (gärna penne eller rigatoni)1 paket Bacon (140 g)1 st vitlöksklyfta3 dl Grädde1. 5 dl vitt vin1 tsk kalvfond1 st citron (finrivet skal)1. 5 msk Citronsaft (eller efter smak)2 tsk torkad rosmarinsvartpeppar1
Får jag fresta med en god och superlättlagad pastarätt då. Pasta, tonfisk och citron - mycket svårare än så behöver det inte vara för att sätta guldkant på vardagsmaten
Då kommer den milda, finstämda smaken fram – som i den här smålyxiga pastasåsen. Pastamed salsiccia, fänkål & tomat är tillräckligt enkelt för att funka en vanlig tisdag i oktober
Pressa i citronsaft och smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Koka pastan, men någon minut mindre än vad det står (pastan kommer sjuda i såsen i slutet)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.