Syrliga Citron Cupcakes med Maränger och Citronfrosting Syrligt,söta cupcakes fyllda med en lemoncurd och toppade med en len citronfrosting och maränger
short tube pasta (such as paccheri or rigatoni)Kosher salt8 Tbsp. (1 stick) unsalted butter, cut into pieces, divided1 small regular lemon or Meyer lemon, very thinly sliced into rounds, seeds removed1 oz
/ Grädda i en form med löstagbara kanter. / Riv skalet och pressa saften från citronerna. Again, there are multiple recipes on this cake – here’s my version
Kycklingfilé med oliver, citron & pomamoretomater. Garnera medcitron. Gårdagens lunch blev en supergod kycklingrätt som jag åt tillsammans med jasminris
Mousserande Calvadoscocktail med smak av Mynta & Citron. Därför gjorde jag en enkel cocktail med calvados, sockerlag och cider som jag även smaksatte med mynta och citron
Till middagen åt vi vanlig spagetti men till matlådan dagen efter körde jag medbönpasta, vilket också funkade superbra och är ett bra alternativ för att tillföra lite extra protein till rätten
Jag tyckte det var något speciellt och extra härligt med det tjocka lagret av maräng på toppen av pajen, kanske är det till och med så att jag fortfarande tycker det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.