Njutbar picknickmat. Senaste veckan har vi haft riktigthärligt vårväder här vid Medelhavet. I torsdags packade vi ryggsäcken och klättrade upp till en vacker utsiktspunkt på klippan, på väg upp mot Borgen
Vad passar bättre som efterrrätt ihösttider än äppelpaj. Den här varianten är enkel att göra och väldigt god, äpplen i botten och ett frasigt havretäcke ovanpå
Särskiltihösttider då jag serverar potatismostill. En av minahusgudinnor på kokbokshyllan är Donna Hay som av någon outgrundliganledninginteslagitsärskilt stort iSverige
Ett nytt äppelrecept så här ihösttider kanske skulle passa bra nu. Jag hittade detta på matklubben och själva cheesecakesmeten blev jättebra, krämig och lätt att skära i rutor
Efter några dygn på båtluffen, med mestadels burkmat ur ryggsäcken var det ganska befriande att få gå loss bland de nyrökta delikatesserna hos fiskhandlaren
Det kan ju intebli bättre, såhär ihösttider. Turkiskt - igen. Igår gjorde jag soppa. Det turkiska namnet på soppan är ezogelin, som betyder "bruden Ezo"
Idag tänkte jag faktiskttipsa om en god och enkel rätt som passar perfekt ihösttider. Hösten kom verkligen med besked och det har regnat och regnat och regnat
Hösttider och vad passar väl bättre än vilt. Nu är säsong för bland annat hjort och vi köpte riktigtfinhjortfilé från lokala slaktarn och ficktill en riktig superrätt om jag får säga det själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.