I senaste Svensk Jakt hade de gjort CordonBleu, vilket jag genast blev sugen på. Söker man lite recept så går det ju naturligtvis göra på de mesta kött och med lite god ost
Lägg ett lager sås i botten på en gratängform och sedan lasagneplatta/plattor. Lägg på skinkskivor, hälften av kycklingen och sedan Emmenthaler ostskivor
Å vad det är härligt att det blivit ljusare på kvällarna. Relaterade Kyckling cordonbleu. Det såg så gott ut när Jennie Walldén lagade det på Mitt kök förra veckan
Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, peppar och salt. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. fläskkotletter, (500 g). 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
När jag vaknade kändes det som jag varit på värsta röjarefesten, utan att ha druckit en droppe. Sedan toppade vi den med Helens kyckling Cordonbleu från programmet
Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, peppar och salt. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 fläskkotletter
Någon som har smakat på chicken cordonbleu tidigare. Det mina vänner fungerade alldeles utmärkt och jag är så nöjd när jag vet att det går att göra god mat på hälsosamt vis också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.