Lägg sedan på de resterande tre lasagneplattorna och därefter det sistaavköttfärssåsen. I en eller kanske till och med fleraFacebooksgrupper så hardetta recept dykt upp flera gånger och allaharsagtatt det är så gott och rekommenderar det starkt
Det tar dock lite tid attfylla dem så tillaga dem en dag då det inte är så bråttom med maten. Om man fyller vanligafärsbiffar med lite riven ost och fintärnadpaprika så blir de genastmeraintressanta
När det är varmt ute älskarjagattätalax med potatis och kall sås, det är så gott och kanvarieras i oändlighet då laxenkantillagas i ugn, stekas eller grillas
Ja, ok, kanskesnarareefteriddag, snart i allafall. Lördag lunch. Ni vet, den där känslanavatt helst baraviljagräva ner sig under en sten tills det är över
Tillagamatvete enl förpackningen. Det här receptet kommer från Viktväktarnas bok "Grytor och gratänger" och i detta recept steker man inte köttet utan lägger i det i vätskan lite i taget och låter det sen sjuda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.