Det blev hur som helst ett gott tillbehörtill köttet som vi blandade med kokta äggnudlar och åt isalladsblad, men det går att servera ristill om ni hellre vill det
Bulgogi kan självklart göras på annat protein än nöt, fläsk går alldeles utmärkt. Smaken är litemildareiminvariant men tillsammams med Gochujangsås är det en smakkombination som är bara
Servera gärna med ris, salladsblad, olikamarinerade grönsaker och kodjochang (koreansk chilipasta). Ta "den koreanska nationalrätten" Bulgogi (påminner en del - föga förvånande - om den mer kända japanska rätten Yakiniku) till exempel
Vissa gör vi flera gånger och Bulgogi är ett sådant som vi återkommer till för det är så himla gott. Vi har förut talat om att vi ofta gör Buffés testlagarrecept
Ris och salladsblad och så lite av varje, sånt man gillar, den här gången blev det. Jodå, påsen med matvaror kom med hem från jobbet så i fredags blev det bulgogi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.