Så var dag ett avklarad och nu är jag igång på allvar. Låt det steka på en stund, utan att få färg. Fisksoppa på torskrygg, krossade tomater och grönsaker
Dela tomaternapå mitten och gröp ur dem. Ta bort skalet från tomaterna och paprikorna och försök repa av bladen från timjanen (behåll bladen och släng kvistarna alltså, ingen gillar vassa saker i soppa)
Skär tomaterna i stora bitar. Det är inte mycket som slår en tomatsoppa gjord på färska tomater. Tillsätt tomaterna, vatten, buljongtärning, tomatpuré, socker, salt och svartpeppar
Dela vitlöksklyftorna på längden och gnid snittytan mot det varma brödet. Dela tomaterna i fyra delar, ta bort kärnorna och skär tomatköttet i grova tärningar
Kanske sista helgen den här sommaren som det blir så. De här tomaterna torkas ett gäng timmar och sedan förvaras de i olivolja tills du lägger dem som påläggpå en varm macka eller använder dem till tomatpesto som får gegga ihop sig med pasta
Fördela på brödskivorna och droppa över lite créma di balsamico eller balsamvinäger. 1Skär tomaterna och mozzarellan i mindre bitar och grovhacka basilikan
Blanda ihop, salta och peppra lite påtomaterna. Skär tomaterna i bitar och grovhacka basilikan. Bruschetta med tomat och basilika är fräscht och jättegott
Jag hade hittat ett recept på tasteline för köttfärslimpan men hade inte alla ingredienser hemma fast jag trodde det, så det blev någon liten ändring från originalet bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.