Brunsviger & mitt danska arv
Dagmar's Kitchen
Dagmar's Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 stora bitar
  • 250 g vetemjöl
  • 3 msk socker
  • 1 nypa salt
  • 75 g smör
  • 25 g jäst
  • 1,5 dl lättmjölk
  • 75 g ljust muscovadosocker
  • 37 grader och lös upp jästen där i. Tillsätt degspadet till mjölblandningen och arbeta ihop till en glansig och smidig deg direkt i bunken. Låt jäsa övertäckt minst 30 minuter 3) Koka upp muscovadosocker, salt och smör till glasyren och låt koka någon minut på medelvärme tills det börjar bli lite simmigt och segt. Men akta så det inte blir kola!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.