En härligt krämig sås med ostsås tillsammans medkassler och purjolök. En väldigt god gratäng färdig att ätas som den är eller tillsammans med pasta, ris, bulgur etc
Fräs purjo och champinjonerna, i medkassler och skinka. Lättkoka broccolin med lite salt. Varva pasta, purjo & kasslerfräset, grönsaker i ugnsfast form avsluta med såsen och den resterande osten
Skiva kasslern och bryn skivorna i en stekpanna med lite smör. Du kan skala stabben med potatisskalare och ta bort den nedersta biten, sedan skivar du stabben tunt och delar kronan i små, halverade buketter
Broccoligratängmedkassler/skink- och ostsås. Skiva purjolöken grovt och låt koka med en sista minut. Späd med mjölken/grädden, lite åt gången och koka upp under omrörning ett par minuter
I Tyskland är kassler (eller kasseler) gjord på antingen urbenad fläskkotlett eller karré som saltas och varmröks medan fläskkotlettvarianten är den allenarådande i Sverige
Men denna gratäng höll barnen med om var god. Related PostsKyckling pajGuldkant på Vardagen- ÄppelmuffinsKärleksmums med lakrits till FarEn perfekt enkel lunch – Proteinsmoothie med Mango och AnanasTacopaj en härlig fredagKey Lime Pie Smoothie
Avsluta med riven ost. Skiva och strimla kasslern. Servera på än gång med fräsch sallad. Stek lök till den blir lite glansig, tillsätt sedan kassler och stek i några minuter
Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept medkassler som är så vansinnigt gott. Ris och kassler i samma form och så den där goda såsen med en gnutta majonäs i som bara blir sååå krämig och god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.