Här är ett riktigt gott recept med en variant där jag har blandat kanel och kardemumma i bullarna. Hon skulle lätt kunna äta dem till frukost, lunch och middag om hon fick
En liten extra twist på dessa bullar i form av mandelmassa och mörk choklad. Jag gjorde dem i em muffinsplåt vilket gör att de jäser uppåt och blir lite högre
Fetaostbullar. Då blir zucchinin bakad och ger en mustig saftighet till limpan. De flesta som inte tål nötter och mandel kan äta kokosnötmjöl, men hör efter innan om du ska servera det till någon med svår allergi
Jag tar gärna en form med löstagbar botten och ställer mina skurna bullar på högkant i formen. Tillsätt smöret i klickar, sedan övriga ingredienser och kör degen i matberedare eller med elvispens degkrokar (jobbigt
Kung Markatta lanserar Creamy Sheese – mjölkfri so. Jag bestämde mig för att överraska kollegerna med lite eftermiddagsfika och efter lång överläggning med mig själv så kom jag fram till att det absolut enklaste att göra var en sats kanelbullar som får trängas i en långpanna
Jag har ofta i överblivna mjölslattar, lite frön och annat som jag vill bli av med. Denna gång hade jag en skvätt finmalt rågmjöl och lite vetekli, som låg och skramlade i botten av påsen
Häll på ljummen mjölk och lös upp jästen. Rör också ner farinsocker, mjukt smör, ägg och salt. Tillsätt specialvetemjöl litet i taget och arbeta ihop degen i maskin
Pensla bullarna med uppvispad äggvita och strö på mandelspån och muscovadosocker. Rör ihop rumsvarmt smör, ricottaost, bittermandel, citronskal och muscovadosocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.