Fin sockerkaka. Som dem flesta vet så finns det flera varianter på sockerkaka. Denna gången valde jag att göra en "fin" sockerkaka som jag lyxade till med lite sommar känsla
Fräs färsen smuligi smör i en stekpanna. Skala och hacka löken och låt fräsa med ett par minuter. Skivachampinjonerna och låt fräsa med tills vätskan kokat in
Goda formbullar fyllda med vaniljkräm. Vispa ägg och mjölk och rör sen ut jästen iblandningen. Tillsätt socker, salt, svalnat margarin och vaniljsocker
Jag har hållt på och bakat inför kalasen nästa helg. Flera tårtbottnar som har åkt ini frysen (dom går så bra att frysa, det är nästan enklare då man kan skära dom lättare när dom är lite halvfrusna), men jag har också testat att göra marshmallowfondant för första gången
Skär sen med en vass litenkniv rätt djupa skåror på ovansidan av köttet, i varje hål sticker du ner ett katrinplommon, försök få ner dom ganska djupt annars bränns dom lätt vidi ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.