Resten av receptet har jag tagit grunden ifrån boken "surdegsbröd" men eftersom jag aldrigtydligen kan hålla migtill ett recept, utan slänger i och tar bort och har mig så skriver jag nu ner receptet här och kallar det varken till bokens recept namn eller mit utan det blir bara surdegsbrödmed honung och flingsalt
Nagga med en gaffel. Fiberrikt grovt bröd som är enkelt att baka eftersom man bara blandar ihopingredienserna och låter degen jäsa en gång direktiformen som brödet ska gräddas i
Vi bryter brödetibitar och äter grytan med hjälp av bitarna. Våra barn har alltid uppskattat den här sortens sätt att äta, med händerna istället för medbestick, vilketsäkerligenbidragittill att det har varit ganska enkel att få dem att äta lite annorlunda mat
Att det kallas just det fantastiskabrödetvisste jag inte när jag fastnade för det här receptet för några år sedan, nu har jag sett receptet cirkulera runt lite överallt på nätet och då medbenämningen det fantastiskabrödet
Skär rutor och häll över liteflingsalt. Vi gör ibland ett jättegott hårt bröd som är väldigt gott. Jag gjorde en sats i lördags och på söndag morgon hade vi tre stycken kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.