Bröd

Bröd

  • 265 Recept
Bästa brödet på 5 minuter!

Bästa brödet på 5 minuter!

Jag är inte mycket för att baka matbröd men jag hittade ett recept som jag inte kunde motstå. Ett helt magiskt gott bröd inte olikt ett surdegslevain
Tunnbröd

Tunnbröd

Låt bröden kallna på varandra insvepta i bakdukar. Tunnbröden går bra att frysa. Smält fettet, häll i mjölken och värm till ca 37°
Enkel surdegsfralla

Enkel surdegsfralla

330 g vetemjöl (eko) [5,5 dl]. 1120 g fullkornsmjöl (valfri sort, eko) [2 dl]. 1300 g vatten, ca 25 grader [3 dl]
Valnöt och tranbärslimpa

Valnöt och tranbärslimpa

Helt och hållet hitte-på-bröd. Grädda pitabröd på muurikkan. Fylld lantbröds-tårta med ost, bacon & soltorkade tomater
Glutenfritt tortillabröd

Glutenfritt tortillabröd

Stek tortillabröden på hög värme i en torr stekpanna på båda sidor ett par minuter, tills de har fått färg och känns lätta
Frallor

Frallor

Värm upp vattnet till 37 gr. Blanda med jästen och. övriga ingredienser. Ta inte allt mjöl,. kletig deg ger saftigare
Ost- och örtbröd

Ost- och örtbröd

Ännu ett brödrecept från Mitt kök. Brödet är godast varmt eller ljummet. 1 bröd. -Mama Skogly ♥ 1 bröd. En sconesvariant som Anette fixat till midsommarbuffén
Stekpannebröd med bakpulver

Stekpannebröd med bakpulver

Ett enkelt stekpannebröd som jag använde till både mellis och en middag. Det är godast om man äter det nygjort men går även att värma upp en snabbis i brödrosten
Vart har rulltårtan taget vägen?

Vart har rulltårtan taget vägen?

Det kanske bara är jag. Men vart tog den underbara rulltårtan vägen egentligen. Det kanske bara är jag med det känns som den är bortglömd
Stompa

Stompa

1,5 l rågsikt. 2 tsk bikarbonat. 2 tsk fänkål. 2 tsk anis. 2 tsk salt. 2 dl honung. 5 dl filmjölk. 1,5 l rågsikt 2 tsk bikarbonat 2 tsk fänkål 2 tsk anis 2 tsk salt 2 dl honung 5 dl filmjölk
Smörbullar

Smörbullar

Här kommer en favorit i repris, smarriga smörbullar. Jag har bakat dom många gånger och är lika uppskattade varje gång
Glutenfria Naanbröd

Glutenfria Naanbröd

Detta recept ger 6st bröd. Stålet från Gourmetstål forsätter att imponera, till och med glutenfria produkter får en krispig botten och degen reser sig fint och får såna där härliga bubblor som man blir så lycklig av
Orientaliska tunnbröd

Orientaliska tunnbröd

Orientaliska tunnbröd att fylla med kebab eller som tillbehör till t ex indisk mat. Lägg degen i den varma stekpannan (utan olja) och stek brödet