När steken är klar skär du den i mindre bitar och lägger sedan ner köttet i grytan. TwitterFacebookPinterestGoogleE-postTumblrSkriv utGillaGilla Laddar
Det handlar inte om att jag ska ge dem bra eller dåligt samvete utan att jag vill ge dem en möjlighet till att reflektera över sina nuvarande och kommande handlingar
Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
Det här glöggdoftande köttet kommer nog bli årets bjudmat i december hemma hos oss. Åh vilken god mat vi åt i går, hade nästan velat ha en sked för att få upp all sås
Det kanske inte alltid är så lätt som det låter att strama åt kosten. Till köttet har jag ätit blomkålssalladen från igår och guacamole så klart, mycket guacamole
Skär köttet i mindre bitar. Blanda löken med köttet. Ibland är det riktigt gott med en mustig köttgryta. Jag har provat flera olika recept men det här slår ändå alla de andra med hästlängder
Har du en ungsform måste du se till att täcka den ordentligt med grillfolie, se till att det inte finns några öppningar någonstans, annars blir köttet torrt
1) Sätt ugnen på 100 grader. 2) Rör ihop alla ingredienser noga så att alla kryddor blandas. 3) Baka ihop till en jämn rulle något mindre än köttfärslimpa, utan håligheter
Eftersom man inte behöver försteka köttet något, såsen tillagas samtidigt som köttet och allt går att förbereda så är det en perfekt bjudrätt när man är många
Köttet. Ansa köttet och skär i skivor. Strimla köttet i mindre bitar och servera med tillbehören. Våra vänner Martin och Annika hälsade på oss igår, med sin lille kille Eddie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.