Ni anar inte vilken otrolig rolig helg jag har haft. Lördagen var synnerligen stillsam då vi alla satt med ansiktena vända upp mot solen som sken under större delen av dagen
Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Det har varit en tuff jobbvecka för min del, därav bristen på aktivitet här inne. Jag har provat flera olika recept på pizzabotten, med varierande resultat, men det du hittar här nedanför har jag faktiskt fastnat för
Nu önskar vi er alla en fin helg och en skön semester till alla er semesterfirare. Men vädret är väl inte något vidare för att vara "semesterväder", regnet har fallit mesta delen av dagen så det har mest blivit inomhussysslor
Det ska visst regna lite i helgen… Perfekt läge för att baka bröd. Det här receptet på tekakor är barnens favorit, de äter som små hästar när det serveras
Eftersom vi är lyckligt lottade med en egen svampleverantör så fanns det en påse finfina torkade trattkantareller i skafferiet som vi sparat till ett speciellt tillfälle
Där blev det antagligen för varmt och nån reaktion mellan rödvinet och ankfettet, för det började puttra och fräsa något förskräckligt och när Mich tar ut ankan för att kolla läget så exploderar rödvinskyn över hela köket
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.