Men detta kommer ta ett tag att bygga upp så sålänge bloggar jag kvar här, och här kommer ett recept på en Laxtartar smaksatt med Citrus och Stjärnanis, serverad med rostat vitlöksbröd och Grön ärtpure
Innan dess hade jag nästan aldrig varit in på en blogg och hade minimala datakunskaper. Men vilket otroligt decennium det varit, så glad och tacksam att jag nått ut till så många med mina tankar om hälsosam mat
-)När jag provsmakade fördes min tankar direkt tillbaka till min barndoms semestrar i Grekland då man efter middagarna fick en efterrätt bestående av en halv kokosnöt fylld med söt, krämig och iskall kokosglass
Men, men, då kommer plötsligt, alldeles i rättan tid, ett mail från någon av er, där det står att bloggenoch mina recept har gjort livet lättare att leva, och att jag ABSOLUT inte får sluta blogga
Saftigt inkråm och allt. Det verkar också vara ett väldigt viktigt moment i det hela där man viker ihop den mest, inte rund river och bankar och slår som en vanlig deg
Receptet kommer från mamma, och hon har i sin tur fått det av en gammal granne som heter Gerd. Så i mammas receptbok heter den till och med Gerds Murrekaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.