Pasta medblandad svamp och tofu Mjölkfritt margarin att steka i. Till detta receptet testade jag den nya matlagningsgrädden från Carlshamn Mejeri, den är smaksatt med purjolök och gul lök
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Dagens inlägg bjuder på blandade foton från påskmiddagen samt receptet på lökpajen. Och till de som inte gillar lax fanns det påskskinka som serverades med potatis och rödvinssås
Veckans så otroligt goda pirog med svamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. Den gången jag tänker på var i samband med att vår son föddes i Umeå
I ett avsnitt gjorde han en enkel svamprätt med krispiga brödsmulor, rosmarin och vårlök. Jag gillar verkligen Nigels enkla approach till mat och det faktum att han kan trolla fram en god måltid av nästan ingenting alls
För bästa resultat skall du lägga ett bakplåtspapper på pajformen och fylla den med ärter. Stek svamparna i smör (ta tillräckligt med smör så blir smaken bäst) tills vattnet kommer ur svamparna
i helgen och något mumsigt ska lagas (om jag kan lyckas med det). Tur att jag har vänner som kan förse mig med underbart god mat, ta bara Martina som lagade den här himmelska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.