Det har faktiskt varit så illa så att jag inte orkat hålla mig upprätt några längre stunder (helt bedrövligt tråkigt att bli sjuk under årets hittills varmaste dagar)
Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Under fisken gömmer sig smakrika grönsaker. Här kommer ett recept på en riktigt god fiskrätt. Den innehåller visserligen (den enligt mig dyra) créme fraiche ersättningen sour supreme, men den blev så god att det helt klart är värt det
Jag hittade både skor, underkläder och ett gäng med nya tröjor att fylla garderoben med. Soppan får ni dock vänta med ett litet tag, men istället kanske jag skulle kunna fresta er med torsk under ett citron- och spenattäcke
Ta bort skinnet och lägg filéerna i en smord ugnssäker form. Krydda med salt och nymalen svartpeppar. Blanda samman finhackad skinka, crème fraiche, italienska örter och senap och bred över kycklingen
1-2 hönsbuljongtärningar. 1 höna alt 1 kyckling 1 gul lök 1 morot 1-2 hönsbuljongtärningar Salt 5 vitpepparkorn Till såsen 3 dl grädde 1 tsk socker Vetemjöl till redning ½ dl curry Smör 7 dl buljong (från koket, här får man ta så det blir efter eget tycke)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.