Koka upp bären med apelsinjuicen och strösockret på medelvärme. Blanda samman socker och vetemjöl. Skiva därefter ner smöret i blandningen, och knåda samman detta till en smulig deg
Rör ut mjölken i crème fraichen och rör ner florsocker. Blanda mjöl, socker och bakpulver i en bunke. Servera med blåbärssås ev en smörklivk ochcrème fraiche
Moscato d’Asti och Asti Spumante är båda vita söta viner producerade av druvsorten Moscato Bianco runt byn Asti i området Langhe i regionen Piemonte i Italien (phu
Jag älskar att göra raw cheesecakes till dessert och fika. De allra flesta blir verkligen imponerade att det är en helt raw och “nyttig” dessert/kaka som de äter
Zucchinicarpaccio med parmesan, mynta och kapris. Den här soppan går utmärkt att servera med räkor istället för pilgrimsmusslor för folk som har svårt för musslorna eller helt utan skaldjur för vegetarianer
Smoothie kan smaksättas hur man vill och smakar alltid lika fäscht och gott. Och. Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
Paj och kaka i en och samma sommarfavorit. Blåbär och hallonpajskaka med kardemumma. Jag har smakat och bakat många pajer genom åren, men det slutar nästan alltid med att jag återkommer till denna bärpaj
Vispa ihop äggulor och socker i en skål. Snitta vaniljstången och skrapa ur fröna. Koka upp vaniljstång med frö, grädde och mjölk, och låt svalna något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.